Fizetési feltételek

Az általunk forgalmazott fontok és egyéb szoftverek csak akkor használhatók legálisan, ha a vevő a számlát kifizette. Tekintettel arra, hogy az aktuális jogszabályok limithez kötik a készpénzes vásárlást, elsősorban átutalásos számlát küldünk.

A számlák fizetési határideje szokásosan 8 nap. Fizetési késedelem esetén a lejáratot követő 8. napon fizetési értesítőt küldünk.

Amennyiben további 8 napon belül nem érkezik számlánkra az ellenérték, kintlévőséggel foglalkozó munkatársunk telefonon jelentkezik a tartozás mielőbbi rendezése érdekében, valamint kiállítjuk az első, 15 napra szóló késedelmi kamatszámlánkat, amely a mindenkori alapkamat kétszerese plusz tíz százalék kezelési költség.

Ha a késedelem eléri a 30 naptári napot, értesítjük a licencegazdát és a szerzői jogok védelmében megtesszük a szükséges lépéseket és kiállítjuk második késedelmi kamatszámlánkat, amely a teljes tartozásra (a korábbi késedelmi kamatra is) vonatkozik és 20 százalék kezelési költséget tartalmaz.

Amennyiben az átvételt követően olyan pénzügyi problémája keletkezik, ami miatt várhatóan fizetési késedelembe esik, kérjük, jelezze e-mailben vagy telefonon, megfelelő biztosítékok birtokában természetesen készek állunk egyedi megállapodás kialakítására.

A kiállított késedelmi kamatszámlák összegét szintén számlatartozásnak tekintjük.


Copyright © Gidata Kft, 1990-2011. Minden jog fenntartva.

Módosítva: 2011-01-09